DESTINE Broker a lansat pe piata din Romania asigurarea internationala de sanatate CIGNA

        DESTINE Broker de Asigurare, unul dintre intermediarii de top din piata locala de asigurari, a lansat oficial parteneriatul cu compania CIGNA – un furnizor mondial de produse de asigurare de sanatate, viata, accidente persoane si servicii conexe.In cadrul acestui parteneriat, DESTINE Broker de Asigurare distribuie, in premiera in Romania, asigurarea internationala de sanatate a grupului, CIGNA Global International Private Medical Insurance, au anuntat reprezentantii celor doua companii in cadrul evenimentului de lansare organizat pe 3 aprilie la Bucuresti.”Astazi punem piatra de temelie a unui nou parteneriat, despre care noi consideram ca va avea succes, un parteneriat care sa aduca clientilor nostri produse la care pana astazi nu aveau acces, produse care pana acum nu puteau fi achizitionate nici din Romania si nici de catre clientii romani din strainatate”, a declarat Romeo BOCANESCU, Director General, DESTINE Broker.”In functie de succesul parteneriatului, CIGNA va aduce si alte produse in Romania”, a adaugat Romeo BOCANESCU.”Suntem incantati de colaborarea cu DESTINE Broker si de intrarea planurilor internationale de asigurare medicala CIGNA in piata romaneasca. DESTINE pune accent pe furnizarea de solutii centrate pe profilul individual al clientului, iar acest aspect a stat la baza parteneriatului pe care l-am incheiat”, a afirmat Nicolas ROUBIN, Director de Dezvoltare pentru Europa in cadrul CIGNA.

Asigurarea CIGNA se adreseaza celor doua tipuri de expati: atat celor „outbound” – cetateni romani care locuiesc sau muncesc in strainatate, cat si celor „inbound” – cetateni straini care locuiesc si muncesc pe teritoriul Romaniei. Prin intermediul acestei polite de sanatate, toti clientii au acces la ingrijire medicala de calitate la un pret accesibil, indiferent de locul unde se afla, a subliniat Nicolas ROUBIN.

In ceea ce priveste potentialii clienti pentru acest produs, conform estimarilor oficiale ale INS, la sfarsitul anului 2014 existau 2,3 milioane de romani plecati la munca in strainatate, a afirmat Adrian GURAN, Manager, Departament Asigurari de Viata, Sanatate si Pensii Private, DESTINE Broker. Numarul acestora ar ajunge chiar la 4 milioane, conform datelor neoficiale. Separat, in 2014 circa 16.000 de cetateni romani au avut permise de munca in Romania, conform datelor Ministerului Muncii, a adaugat Adrian GURAN.

Planurile de sanatate CIGNA pot fi achizitionate deja online accesand site-ul www.destinebroker.ro, clientii avand posibilitatea de a-si alege acoperirea potrivita nevoilor proprii de protectie si de a achiztiona produsul dorit. Astfel, produsul poate fi customizat in functie de necesitatile individuale ale clientilor, elimina restrictiile legate de varsta sau activitatea desfasurata si poate include tratamentul afectiunilor preexistente.

„Urmarind indicatorii pietei, cu o permanenta preocupare fata de clienti, DESTINE a reactionat la impactul global al transformarilor sociale si financiare, prin introducerea unui nou produs de asigurare, indepartand barierele geografice. Am imbogatit piata asigurarilor din Romania cu cea mai buna solutie de asigurare internationala de sanatate. Clientii nostri vor primi cel mai bun produs si vor fi asistati de o echipa puternica, specializata”, a explicat Alina PREDA, Director de Dezvoltare, DESTINE Broker.

„Nu am gandit acest parteneriat cu CIGNA pentru a creste volumul de prime intermediate, ci la beneficiile pe care acesta le aduce clientilor nostri. Astfel, daca doar unul dintre acestia va alege sa incheie o polita CIGNA prin intermediul DESTINE Broker, ne declaram multumiti”, a subliniat Romeo BOCANESCU.

Asigurarea de sanatate CIGNA este modulara, structurata pe trei nivele, in functie de suma asigurata – Silver, cu acoperire pentru 1 milion de dolari, Gold – 2 milioane de dolari si Platinum – 3 milioane de dolari. Oricare dintre cele trei variante ale programului de asigurare CIGNA ofera acoperire atat pentru tratamentul in regim de spitalizare, cat si in ambulatoriu, pentru tratamentul cancerului, cheltuieli efectuate pentru evacuare, recuperare si repatriere.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului
Share

Adauga parerea ta.